SPOR

PETROLSPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Profesyonel tek Futbol Takımımız, Spor Toto 3.lig 3.grupta Pazar günü oynayacağı ligin hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürülüyor.

PETROLSPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
25-08-2019 17:59
Google News

 

TP tesislerinde Teknik Direktör Orhan Kapucu, gözetiminde çalışmalarını sürdüren Petrolspor’da ligin İlk maçından kendi evinde oynayacağı Kelkit Belediyespor maçında tek planları galibiyet üzerine kuruldu. 
TEK HEDEF GALİBİYET

Kendi saha ve seyircisi önünde lige galibiyetle başlamak isteklerini belirten Teknik Direktör Kapucu, ‘İyi bir hazırlık ve kamp dönemi geçirdik. İlk hafta kendi sahamızda galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Yeni transferlerle kadromuz daha da güçlendi. Bu hafta 1 oyuncu daha transfer edip, şuana kadar verilen şansı iyi değerlendirmeyen oyuncularla da yolumuzu ayıracağız. Hiçbir oyuncunun kadroda yeri garanti değil, iyi olan formayı alır” dedi. ,
CELAL ARAS İLK 4 HAFTA OLMAYACAK
Teknik direktör Orhan Kapucu, sakat oyuncuların durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Celal Aras bizim için çok önemli ve tecrübeli bir futbolcu. Geçen sezondan devam eden sakatlığı var. Takıma katılması 1 ayı bulabilir, ama daha çabuk dönmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete