SPOR

PETROLSPOR ÇANAKKALE YOLCUSU

Petrolspor sezonun 11. haftasında deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile yapacağı karşılaşma için bugün Batman’dan ayrılıyor.

PETROLSPOR ÇANAKKALE YOLCUSU
09-11-2016 22:20
Google News

Ligde zor günler geçiren 3. lig temsilcimiz Petrolspor Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Çanakkale Dardanelspor maçı için bugün havayolu ile Batman’dan ayrılıyor. Çanakkale deplasmanından eli boş dönmemek için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını belirten Petrolspor teknik direktörü Tarık Yurttaş, “Derincespor karşısında aldığımız 1 puanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Mutlak galibiyet hesapladığımız bir maçta son dakikada yediğimiz gol ile 1 puanı rakibimize hediye ettik. Hatalardan ders çıkartarak Çanakkale deplasmanına gidiyoruz. Bu maç için futbolcularımızı bilinçlendirdik. Bu maç bizim içinde rakip takım içinde çok önemli. Bu bilinçle Çanakkale deplasmanına gidiyoruz.” İfadelerini kullandı.

CEM DEMİR GÖNDERİLDİ

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Cem Demir’in sakatlığının devam etmesi nedeniyle takımla olan ilişkisi kesildi. Cem’in yetenekli bir futbolcu olduğunu ama sakatlığının uzun sürmesi nedeniyle bu sezon kendisinden faydalanmayacaklarını anladıkları için gönderdiklerini belirten teknik patron Yurttaş, takıma fayda getirecek her türlü rakikal kararlar alacaklarını sözlerine ekledi.

SAKATLIKLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

3 hafta önce sakatlanan Kaleci Gökhan, Atilla ve Erman’ın dışında Sezgin’in de sakatlanması teknik heyeti düşündürüyor. 4 oyuncunun sakatlanmasının yanı sıra Serhat’ın da kart cezalısı olduğu maçta mücadele edecek futbolculara güvendiklerini belirten Teknik patron Yurttaş, futbolcularının Çanakkale deplasmanında sahada en iyi mücadeleyi vereceklerine inandıklarını ve iyi bir sonuçla döneceklerini sözlerine ekledi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete