SPOR

PETROLSPOR ÇATALCASPOR MAÇI YARIN

TEK HEDEF GALİBİYET

PETROLSPOR ÇATALCASPOR MAÇI YARIN
15-01-2016 19:03
Google News

Petrolspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor ile karşılaşacak. Petrolspor ligin zorlu maçına galibiyet için çıkacak.

Spor-Toto 3. Lig 3 grupta mücadele eden Petrolspor yarın Çatalcaspor maçından 3 puan almayı hedefliyor. Ligin ikinci devresinde Sandıklıspor’u deplasmanda 3-0 mağlup ederek moral bulan Petrolspor yarın kendi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor ile karşılaşacak. Çatalcaspor karşılaşmasına tam kadro çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekipte tek hedef 3 puan.

TARAFTARLARA ÇAĞRI

Çatalcaspor maçının çok önemli olduğunu belirten Petrolspor teknik direktörü Cengiz Seçsev, “Bu önemli karşılaşmada taraftarların desteğine ihtiyacımız var. Bu sezon bu grup ateşten gömlek. Her takım birbirini yenebilecek güçte. Dengeler her an değişebilir. Biz her maça final havasında hazırlanıyoruz. Futbolcularımızı bu yönde motive ediyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız yarın Çatalca maçı için statta yerlerini alıp, takımlarını 90 dakika desteklemeleri. Centilmenlik çerçevesinde taraftarlarımızın desteği ile galip gelip puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyoruz.” Dedi.

Petrolspor Çatalcaspor karşılaşması yarın saat 13.00’te 16 mayıs şehir stadında oynanacak.

ÇATALCA MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU...

Yarın oynanacak olan Petrolspor – Çatalcaspor maçının hakemleri açıklandı.

3. lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, bu hafta oynayacağı Çatalcaspor maçının hazırlıklarını tamamlarken maçı yönetecek hakem belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Temsilcimizin yarın 13.00’da karşılaşacağı maçı Hakem Alpaslan Şen yönetecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete