SPOR

PETROLSPOR, ÇATALCASPOR MAÇINA KİLİTLENDİ

3. lig 1. Grupta lider olan Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Cumartesi günü sahasında Çatalcaspor ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmak ve liderlik koltuğunda kalmak istediklerini söyledi.

PETROLSPOR, ÇATALCASPOR MAÇINA KİLİTLENDİ
20-10-2021 11:49
20-10-2021 14:51
BATMAN
Google News

Basın sözcüsü Orhan Güzel, gazetemiz spor servisine yaptığı açıklamada, yıllar sonra takım liderlik koltuğuna oturduğunu, bu sezonda liderlik koltuğundan inmemek için çalışacaklarını belirtti.

Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın çabaları ile bu seviyeye geldiklerini belirten Güzel, "Liderlik koltuğuna oturmak zor. Ama liderlik koltuğunda da kalmak ondan zor. Biz takım olarak zoru seven bir yapıya sahibiz. Biz yönetim olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Çatalcaspor'u ve , grupta bulunan her takımı önemsiyoruz. Bu grupta kolay maç yoktur. Hiçbir takımı küçümsemeden ve rehavete kapılmadan Çatalcaspor maçına hazırlanıyoruz. Seyircilerimizin desteği ile bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inancım tamdır.” diye konuştu.

KALECİ CİHAN KART CEZALISI

Kaleci Cihan’ın kart cezalısı olduğunu belirten Basın sözcüsü Güzel, "Biz tüm futbolcularımıza güveniyoruz. Teknik heyetimizin ilk 11’i seçmekte bazen zorlanıyor. Forma savaşının olduğu kulüplerde başarı her zaman gelir.” Dedi.

AŞI OLUN MAÇA GELİN

Güzel, “Her maçımız final havasındadır. Futbolcularımız bunun bilincindedir. Taraftarımızdan ricamız Aşı olup, Cumartesi günü yeni şehir stadına gelip, takımlarını 90 dakika centilmenlik çerçevesinde desteklemelerini istiyorum.”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete