SPOR

PETROLSPOR, CENGİZ SECSEV İLE ANLAŞTI

Teknik direktör Orhan Kapucu’nun görevden ayrılmasından sonra boşalan Petrolspor teknik direktörlüğüne Cengiz Şeçsev getirildi.

PETROLSPOR, CENGİZ SECSEV İLE ANLAŞTI
09-11-2015 19:28
Google News

Sahasında Niğdespor’a 3-0 mağlup olduktan sonra Orhan Kapucu’nun görevden ayrılmasıyla teknik direktör arayışlarını sürdüren Petrolspor Darıca maçı sonrası tecrübeli teknik adam Cengiz Şeçsev ile sözleşme imzaladı.

Tarsus İdmanyurdu, Eskişehirspor, Kütahyaspor, Tavşanlı Linyitspor, Buğsaşspor ve Niğde Belediyespor takımlarını çalıştıran Cengiz Secsev sezon sonuna kadar Petrolspor’un başına getirildi.

METİN ŞİMŞEK TEKNİK MENEJER

Sezon sonuna kadar Petrolspor teknik direktörlük görevine getirilen Cengiz Şeçbev’in yardımcılığına M. Fatih Ayhan getirilirken, Metin Şimşek ise kulüpte teknik menajer olarak görev yapacak.

BEYLERBEYİNE HAZIRLANIYOR

Bugün Batman’a gelecek olan teknik heyet takımı bu hafta sonu Beylerbeyispor maçına hazırlayacak. Teknik menajer Metin Şimşek, yeni hocaları ile uyum içinde çalışacaklarını takım hakkında ve ligdeki rakipler hakkında bilgileri Cengiz hocaya aktaracaklarını söyledi. Şimşek gazetemize yaptığı açıklamada, “Petrolspor’da her türlü görev yapmaya hazırım. Bu kentin takımına hizmet etmek benim için onur vericidir. Petrolspor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımız sabır göstersinler başarı mutlaka gelecektir. Taraftarlarımızı da hafta sonu oynayacağımız Beylerbeyispor maçına destek için bekliyoruz.” açıklamalarında bulundu.  (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete