SPOR

PETROLSPOR CENTİLMENLİĞİ İLE ALKIŞ ALIYOR!...

3.lig 2.Grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, sahasında ağırladığı rakiplerine karşı sergilediği davranışlardan dolayı herkes tarafından takdir ediliyor.

PETROLSPOR CENTİLMENLİĞİ İLE ALKIŞ ALIYOR!...
13-10-2016 19:35
Google News

Petrolspor, kendi sahasında ağırladığı takımın taraftarlarına dostluk mesajları verirken, rakip takımların taraftarları ve yöneticileri tarafından da alkış alıyor. Rakip kulüpler, kendi sosyal medya hesaplarından Petrolspor’a teşekkür mesajları yayınlayarak, sergilenen centilmenlik davranışının kendilerini mutlu ettiğini dile getiriyor.

BODRUMSPORLU TARAFTARDAN DAVUL JESTİ

Kendi sahasında Bodrumspor’u ağırlayan ve 1-0 mağlup olmasına rağmen rakibine gösterdiği dostane davranışlardan dolayı herkes tarafından alkış alan Petrpolspor Kulübü, centilmenliği ile adından bahsettiriyor. Bodrumspor Kulübü, sosyal medya hesaplarında Petrolspor, yöneticiler, taraftarlarına ve takıma teşekkür etti. Bu arada Bodrumsporlu taraftarlar, Petrolspor taraftarına davul hediye etmişti.

ERBASPOR PETROLSPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Erbaspor Kulübü kendilerini sahasında ağırlayan ve 0-0 berabere kalan Petrolspor’a kendilerine gösterilen misafirperlikten dolayı teşekkür etti. Kulübün sosyal medya hesaplarından “Takımımızı kendilerine yakışır şekilde karşılayan ve uğurlayan kardeş takım Batman Petrolspor yöneticilerine, taraftarlarına ve misafirperver Batman halkına Erbaspor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz.” Mesajı yayınlandı.

TİRE 1922 SPOR KULÜBÜNDEN PETROLSPOR TARAFTARINA DAVET

16 Ekim Pazar günü Petrolspor’u sahasında ağırlayacak olan Tire 1922 Spor Kulübü karşılaşma öncesi Petrolspor taraftarlarını müsabakaya davet etti. Kulübün Sosyal medya hesabından “taraftarımızın dikkatine: Batman Petrolspor dost kulübümüzdür. Orada yapılanları unutmadık. Galip gelmemize rağmen bizleri alkışlayıp uğurlamışlardı. Kendilerini burada en iyi şekilde karşılayacağız. Spor dostluk barı ve kardeşliktir.” Mesajı yayınlandı.

“ŞAMPİYON OLMASAKTA CENTİLMEN KULÜP SEÇİLECEĞİZ”

Petrolspor Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Emin Çelik, Petrolspor olarak futbolun her zaman centilmenlik içerisinde oynanması gerektiğini dile getirdiklerini ifade ederek, kulüp ve taraftar olarak her zaman dostluktan yana olduklarını kaydetti.

Kulüp olarak her zaman centilmenlikten yana olduklarını anlatan Emin Çelik, “kulübümüz şampiyon olmasa da en centilmen kulüp seçilecek. Bunun için takım, taraftar, yönetici ve Batman halkı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.”dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete