SPOR

PETROLSPOR, ÇİNE MADRANSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Spor Toto 3.lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, Cumartesi günü kendi evinde konuk edeceği Çine Madranspor maçı hazırlıklarına başladı.

PETROLSPOR, ÇİNE MADRANSPOR HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
01-09-2015 20:43
Google News

KAPUCU’DAN SPORCULARA UYARI

Deplasmanda İstanbul Çatalcaspor maçından alınan bir puanın önemli olduğunu belirten Teknik Direktör Orhan Kapucu, TP Tesislerinde dün yapılan antrenman moral motivesi ile başladı. Her oyuncusuyla bir bir ilgilenen Teknik Direktör Kapucu, “iki maçta alınan 4 puanın tesadüfü olmadığını göstermemiz gerekir. Var gücümüzle bu ligde iyi şeyler yapacağız.” mesajını verdi.

NEŞELİ İDMAN

Haftanın yapılan ilk idmanı neşeli geçerken, yapılan idmandan önce sporcular ile bir toplantı yapan Teknik Direktörü Kapucu, sporcuları zorlu lig maratonunda tek tek uyardı. Kapucu, “Bu saatten sonra puan kaybının telafisi yoktur. Hedefe ulaşmakta sıkıntı yaşamamak için hem iç hem dış sahada yenmekten başka alternatifimiz yok.’ dedi. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcular daha sonra dar alanda kısa pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi.

ÇİNE MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak olan Çine Madranspor maçı için taraftara çağrıda bulanan teknik sorumlu Kapucu, “tüm sporseverleri maça bekliyorum. Zorlu lig maratonda lige iyi başladık. Başarılı sonuçları alıp sezon başında koyduğumuz hedefimize ulaşmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete