SPOR

PETROLSPOR, ÇORLU YOLCUSU!..

PETROLSPOR, ÇORLU YOLCUSU!..

PETROLSPOR, ÇORLU YOLCUSU!..
27-11-2014 19:29
Google News

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Petrolspor ligin 14. haftasında deplasmanda Çorlu Belediyespor ile yapacağı maç için bugün ilimizden ayrılacak.

Ligde istenilen sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlı ekip, Çorlu deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Petrolspor teknik sorumlusu Erdal Alpaslan Çorlu deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada, “Ligin en zorlu deplasmanına gidiyoruz. Bizlerin olduğu gibi Çorluspor’un da acil puana ihtiyacı var. İki şehir takımının mücadelesinde kazanan taraf biz olmamız için hafta boyunca çok çalıştık. 2 eksiğimiz olmasına rağmen, kazanacak gücümüz var.” şeklinde konuştu.

HER MAÇIMIZ FİNAL

Her maça final havasında hazırlandıklarını belirten Teknik sorumlu Erdal Alpaslan, “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci az kayıpla kapatırsak. Ligin 2. devresinde daha çok işler yapacağız. Devre arasına kadar bütün maçlarımıza final havasında hazırlanıp, öyle sahaya çıkacağız. Şans faktörü bizden yana olursa Çorum Belediyespor’u sahasında yenip, çıkışa geçeceğimize inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

ZAFER VE GÖKHAN YOK

Şansızlıktan bir türlü yakasını kurtaramayan Petrolspor, bu haftada 2 futbolcusundan yoksun olarak Çorum Belediyespor karşısına çıkacak. Kart cezalısı Zafer Cansız ile Gökhan Karaali bu maçta forma giyemeyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete