SPOR

Petrolspor, Çorum maçına hazır

Asrın felaketi nedeniyle lige verilen ara Pazar Günü sona eriyor.

Petrolspor, Çorum maçına hazır
02-03-2023 17:21
02-03-2023 15:52
BATMAN
Google News

Pazar Günü saat 14.00’te Çorum Belediyespor’u konuk edecek olan Petrolspor, yarın yapacağı ter idmanından sonra kendi tesislerinde kampa girecek.

2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor, lige verilen ara nedeniyle takımdaki eksiklikleri gidermek için yoğun çalıştı. Petrolspor, önceki gün Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde gerçekleştirdiği idmanda koşu, ısınma, koordinasyon, çabukluk ve pas çalışmaları yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Pazar Günü saat 14.00’te oynanacak karşılaşma için taraftara çağrıda bulunan Teknik Direktör Nihat Balan “Çorumspor ligin güçlü ekiplerinden biri. Takım olarak Çorumsporu yenebilecek güçteyiz. Lige verilen arayı iyi değerlendirdik. Çok çalıştık. Takımda bir eksiğimiz yok, maçta tek eksiğimiz taraftar. Taraftarımızın, Pazar Günü Çorumspor karşısında takımlarını desteklemelerini bekliyoruz. Alacağımız galibiyeti taraftarlarına armağan edeceğiz” dedi.

DOSTLUK MAÇININ GELİRİ 300 BİN TL…

Geçtiğimiz haftada tüm gelirleri depremzedeler bağışlanan Petrolspor- Siirt Özel İdarespor maçında online bilet satışı dahil 300 bin lira gelir geldiği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete