SPOR

PETROLSPOR, ÇORUMSPOR’A HAZIRLANIYOR

Bu sezon istenilen performansı gösteremeyen ve kalan maçlara prestij için çıkan Petrolspor, bu hafta sonu Çorum Belediyespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR, ÇORUMSPOR’A HAZIRLANIYOR
15-04-2015 20:23
Google News

Teknik sorumlu Cenizhan Köksal nezaretinde hazırlıklarını yapan Petrolspor’da 4 futbolcu sakatlıklarından dolayı sezonu kapattı. TPAO tesislerinde çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlı ekipte futbolcular Çorumspor maçına kilitlendi.

BATMAN İÇİN OYNUYACAĞIZ

Ligde rahat bir konumda bulunan Petrolspor, Çorumspor’un Play-Off hedeflerinin olması nedeniyle bu maça disiplin içinde hazırlanıyor. Çorumspor maçına Batman’ın adı için çıkacaklarını belirten Petrolsporlu futbolcular, “Takım olarak çorumspor’u yenmek için oynayacağız. Şansızlık eseri bazı maçlarda puan kaybettik. Bizim takımın yeri üst sıralardır ama olmadı. Biz kendi gücümüzü göstermek için Çorumspor karşısına prestijimiz için çıkacağız.” İfadelerini kullandılar.

4 FUTBOLCU SEZONU KAPATTI

Ligin bitimine 3 hafta kala Petrolspor’da Ebubekir Şentürk, Tolga Yıldız, Muhamed Kalkan ve  Süleyman Kasap sakatlıklarından dolayı sezonu kapattılar. Petrolspor teknik sorumlusu Cenizhan Köksal, sakat futbolcuların yerinde genç oyunculara görev vereceklerini belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete