SPOR

PETROLSPOR CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR

3. lig temsilcimiz Petrolspor, Temmuz Ayında oynanması planlanan maçlar için Cumartesi Günü Batman’da toplanacak.

PETROLSPOR CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR
11-06-2020 19:50
Google News

 

15 Mart 2020 tarihinde Nevşehirspor ile yapılan son lig maçından sonra, liglere koronavirüs nedeniyle ara verilmişti. Futbol federasyonu alt liglerin kalan maçlarının Temmuz Ayında oynanmasına karar verirken, bu kararıj yeniden gözden geçirileceği açıklanmıştı. 

FEDERASYONUN İKİNCİ KARARI BEKLENİYOR

Küme düşme potasında olan Petrolspor Kulübü Başkanı A.Vahap Akbaş, futbol federasyonunun vereceği kararı beklediklerini ama tedbirli olduklarını söyledi.  Akbaş  “Kulüpler birliği yönetiminin futbol federasyonu ile yaptığı görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyoruz. Alt liglerde kalan maçların oynanması ve oynamaması ile ilgili karar 25 Haziran’da verilecek. Biz kulüp olarak kalan maçlarımıza hazır olmak için Cumartesi Günü futbolcularımızı Batman’a çağırdık ve kararın açıklanmasına kadar sıkı bir şekilde çalışacağız” dedi.

TEDBİRLİ OLMAK ZORUNDAYIZ

Futbol Federasyonunun kalan maçların oynanması için kulüplerden görüş istediklerini belirten Akbaş “Petrolspor olarak görüşlerimizi bildirdik. Her türlü karara karşı tedbirli olmak zorundayız. Cumartesi Günü Batman’da toplanıp, öncelikle futbolcuları testten geçireceğiz. Korona virüse karşı tüm önlemlerinizi aldık. Kulüp binasını elden geçirip, Dezenfekte ettik. Teknik direktörümüz Ahmet Yavuz nezaretinde sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere günde TPAO tesislerinde çift idman ile ligleri oynanacak gibi hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete