SPOR

PETROLSPOR’DA 1.ETAP KAMPI BİTTİ

15 Temmuz’da Batman’da çalışmalara başlayan Petrolspor 1. etap kampını bitirdi.

PETROLSPOR’DA 1.ETAP KAMPI BİTTİ
19-07-2018 19:46
Google News

Bu sezon 3. lig 1. grupta mücadele edecek olan Petrolspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1. etap kamp çalışmaları nedeniyle Batman’da başladığı çalışmaları sona erdi. 5 gün süren ve 9 antrenman yapan takım, kondisyon yükleme çalışmaları yapılırken, bazı genç futbolcular denemeye alındı.

16 Mayıs Şehir Stadında Teknik Direktör Mehmet Ak yönetiminde günde tek idman gerçekleştirerek kondisyon ve güç yüklemesi yaptı. Futbolculara verilen 2 günlük aradan sonra takım 23 Temmuz’da Erzurum’da toplanacak.

“İYİ BİR HAVA YAKALADIK”

Takımın durumunun iyi olduğunu ifade eden Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan, takımda kısa sürede güzel bir ortam oluştuğunun altını çizdi.

 Basın sözcüsü Fatih Ceylan şunları söyledi: "Çok yeni ve kaliteli bir takım oluşturduk. Transferlerimiz hepsi kendi mevkilerinde iyi olan futbolcu kardeşlerimiz. Takımda iyi bir arkadaşlık havası gördüm. Erzurum’da 12 günlük kamp süresinde hazırlık maçları yapacağız. İnşallah Erzurum kampında da iyi hazırlanıp sezona iyi ve hazır bir takım olarak başlarız, istediğimiz sonuçları alırız."

 3 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Batman’da yapılan 5 günlük kamp sonrasında Teknik Direktör Mehmet Ak’ın raporları doğrultusunda 3 mevkie transfer yapılacağını belirten Ceylan, “Stoper, orta saha ve santrafor olmak üzere kontenjan olmayan genç ve yetenekli 3 futbolcuyu daha transfer edeceğiz. Şimdiden 2 Eylül’de başlayacak ligi bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete