SPOR

PETROLSPOR’DA 2 EKSİK

Batman Petrolspor, hafta sonu karşılaşacağı Tokat Erbaaspor maçına iki eksikle çıkacak.

PETROLSPOR’DA 2 EKSİK
14-03-2018 22:39
Google News

Son haftalarda istenilen sonuçları alamayan Petrolspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Tokat Erbaaspor maçına Celal Aras ve Raha Kurt’tan yoksun olarak çıkacak. Kart cezalısı Reha Kurt ile Celal Aras’ın yerine görev verilecek futbolcular dünkü idmanda hırslı çalışırken, teknik heyet futbolcuları sık sık uyardı. TP tesislerindeki dünkü idmanı yönetim kurulu üyeleri ile bir grup taraftar izledi. Düz koşu ve kısa paslarla ısınan takım dar alanda çift kale maç yaptı.

“3 PUAN ALACAĞIZ”

Play-Off’a kalmak için çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Petrolspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Tokat Erbaaspor bizim gibi Play-Off’a kalma mücadelesi veriyor. Bizim içinde onlar içinde önemli bir maç. Biz rahat ve stressiz maça çıkacağız. Reha ve Celal kart cezalısı. Bu futbolcuların yerine oynayacak oyuncularımıza güveniyoruz. Bu önemli maça yönetim kurulu olarak gideceğiz. Alacağımız 3 puanı haftalardır üzdüğümüz taraftarlarımıza armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TAKIM CUMA GÜNÜ GİDİYOR

Pazar günü Erbaaspor ile karşılaşacak olan Petrolspor karayolu ile Tokat iline gidecek. Cuma akşam saatlerinde yola çıkacak olan kırmızı-Beyazlı ekip, Cumartesi günü Erbaa stadında ter idmanı yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete