SPOR

PETROLSPOR’DA 2. ETAP KAMP SONA ERDİ

TFF 3. Lig 1. grup takımlarından Petrolspor’un Erzurum’daki 2. etap kamp çalışmaları sona erdi.

PETROLSPOR’DA 2. ETAP KAMP SONA ERDİ
05-08-2018 18:54
Google News

Pazar sabahı yapılan idmanın ardından ikinci etap kamp çalışmalarını sonlandıran Petrolspor’da futbolculara üç günlük izin verildi. Kırmızı-Beyazlı takım, 3. etap kamp çalışmaları için 8 Ağustos Çarşamba günü, yine Erzurum’da kampa girecek. Petrolspor Futbol Şube sorumlusu Tekin İnci, 2. etap kamp çalışmalarını da sorunsuz bir şekilde sonuçlandırdıklarını söyledi. İnci, "Pazar itibariyle 2. etap kampımızı sonlandırdık. 1. etap ve 2. etap kamplarımız istediğimizden daha iyi geçti. Takım olarak iyi bir hava yakalayarak aile ortamı oluşturduk. Genel olarak çalışmalarımız iyi geçti. futbolcularımıza üç günlük izin verdik. 8 Ağustos Çarşamba günü 3.etap kamp çalışmaları için Erzurum’da olacağız" dedi.

‘KADRO TAMAM’

Yapılan transferlerle takımın güçlendiğini belirten Tekin İnci, “Hazırlık kampında futbolcuların arkadaşlıkları pekişti. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapıldı. Şu ana kadar takımda bir sıkıntı yok. Kadromuz yeterli. 3. hazırlık döneminde yapılacak hazırlık maçlarında eksikliklerimizi tespit edip, Teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Taraftarlarımızdan da sabırlı olmalarını ve bizden desteklerini esirgememelerini istiyorum" diye konuştu.

İLK HAZIRLIK MAÇI SAMSUNSPOR İLE

8 Ağustos Çarşamba günü takımın yeniden Erzurum’da toplanacağını belirten Futbol şube sorumlusu Tekin İnci, “Takımımız 3. etap kampta 4 hazırlık maçı gerçekleştirecektir. 10 Ağustos’ta Samsunspor, 16 Ağustos’ta 1461 Trabzon ekipleriyle hazırlık maçı yapacağız. 16-19 Ağustos tarihlerine de 3.lig takımlarıyla maç yapmayı planlıyoruz.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete