SPOR

PETROLSPOR’DA 2 TRANSFER DAHA

Spor Toto 3. lig 1. grupta ilimizi temsil edecek olan Petrolspor 2 futbolcuyu renklerine bağladı.

PETROLSPOR’DA 2 TRANSFER DAHA
12-07-2017 20:19
Google News

İç ve dış transfer görüşmelerini birlikte yürüten Batman Petrolspor, Reha Kurt ve Batmanlı Emre Aydın’dan sonra Anadolu Üsküdarspor’dan forvet arkası ve santrafor Murat Akgül ile Akhisarspor’dan Batmanlı sol kanat oyuncusu Veysel Karadağ ile anlaşma sağlandı.

CEYLAN TRANSFERLERİ AÇIKLADI

Transfer komitesi başkanı ve Kulübün asbaşkanı Fatih Ceylan’ın İstanbul’da yaptığı görüşmeler sonrası Murat Akgül ile Veysel Karadağ ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Yapılan transferlerden sonra kulübün resmi internet sitesinde açıklamalarda bulunan Asbaşkan Fatih Ceylan, “Teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda transfer görüşmelerimiz sürüyor. Reha Kurt, Emre Aydın’dan sonra Murat Akgül ile Veysel Karadağ ile anlaştık. Bu futbolcular pazartesi günü Batman’a gelip sezon öncesi kampımıza katılacaktır. Trnasfer listemizde bulunan isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. Hafta sonuna kadar iç ve dış transferde anlaştığımız futbolcuları açıklayacağız.” Şeklinde konuştu.

FUTBULCULAR

Tecrübeli oyuncu Murat Akgül yaptığı açıklamada, “Marka bir kulüpte futbol oynamanın gururunu yaşayacağım. Batmanı ve Batmanlı futbolseverleri yakından tanıyorum. Çok çalışıp başarılı olacağız.” Dedi.

Aslen Batmanlı olan ve son olarak Akhisarspor’da futbol oynayan Veysel Karadağ ise yaptığı açıklamada, “Memleketimde futbol oynamanın gururunu yaşayacağım. Marka bir kulüpte şampiyonluk yaşamak istiyorum.” Dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete