SPOR

PETROLSPOR’DA 2 TRANSFER DAHA

PETROLSPOR’DA 2 TRANSFER DAHA

PETROLSPOR’DA 2 TRANSFER DAHA
10-07-2014 18:28
Google News

İç ve dış transferinde hareketli saatler yaşayan Petrolspor 2 futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Kırımız-Beyazlı takım, Gümüşhanespor’dan orta saha oyuncusu Gökhan Karaali ile Tokatspor’dan kanat oyuncusu Emin Yalın’ı kadrosuna kattı.

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, Gökhan Karaali ile Emin Yalın ile kadroyu güçlendirdiklerine inandıklarını belirtirken, kamp süresi sonunda eksikliklerimize göre transferi noktalayacaklarını söyledi.   

KARAALİ ‘PETROLSPOR’A LAYIK OLACAĞIM’

Geçtiğimiz sezon 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor forması altında top koşturan Gökhan Karaali; Köklü bir takıma geldiğim için mutlu olduğunu, oynayacağı futbol ile Batman ve Petrolspor’a layık olmaya çalışacağını söyledi. 

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM’

1989 Frankfurt doğumlu kanat oyuncusu Emin Yalın, takıma gelmesinde Başkan Aydın Gülmez’in çok etkili olduğunu belirtirken,  “Başarılı olmak için Batmana geliyorum.

Hırslı ve istekli olarak bu takımda oynayacağım. Taraftarın da sevgisini kazanacağıma inanıyorum. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım.” Dedi.

12 KİŞİ SÖZLEŞME İMZALADI

Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez, şu ana kadar transfer edilen futbolcuların isimlerin açıkladı.  İç transferde Emre Yüce, Muhammed Kalkan, Ali Çiçek, Onur Şirin, Hüseyin Rüzgar, Cihan İlkme, dış transferde ise Metin Teker, A. Kemal Özkan, Cenk Cengiz ve Can Morgül, Gökhan Karaali ve Emin Yalın ile resmi sözleşme imzalandı. Görüşmelerin devam ettiğini belirten Gülmez, 1. etap kamp süresi içerisinde kadar eksiklikleri tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?