SPOR

PETROLSPOR’DA 3 PUAN SEVİNCİ!...

PETROLSPOR’DA 3 PUAN SEVİNCİ!...

PETROLSPOR’DA 3 PUAN SEVİNCİ!...
23-10-2014 20:31
Google News

Ligdeki başarısız sonuçların ardından deplasmanda Niğde Belediyespor içerde de Çatalcaspor’u mağlup edip, 2’de 2 yapan Petrolspor’a huzur geldi.

Spor Toto 3.lig 1. Grupta 8. hafta geride kalırken puan cetvelinde 7 puanla 14. sıraya yükselen Petrolspor’a peşi sıra alınan iki galibiyet, kara bulutları dağıttı. Kazanılan 6 puanla birlikte, camia kenetlendi.

Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz diyen Petrolspor As başkanı İlhan Erken, "Hafta içinde oynanan maçta Çatalcaspor karşısında alınan 3 puan çok anlamlıdır. Uyarılarımız dikkate alan futbolcularımız kendilerine yakışır oyun ve skorla sahadan ayrılmayı bildi. Çatalcaspor karşısında 3 puan ile kapatmamız memnuniyet verici. İyi konsantre olunca, futbolcularımızın kazanamayacağı maç yok. Teknik heyetimiz de, göreve geldiği günden bu yana yoğun bir mesai harcayarak hafta hafta maçları planlamakta ve kademeli olarak hayata geçirmektedir. Ligde inişli çıkışlı grafikler olacaktır. Saygı sınırları içerisinde yapılan tüm eleştirilere her zaman açık olduğumuzu ve yapıcı eleştiriler ile önerilerin her zaman dikkate alındığını özellikle belirtmek isteriz. Ortak hedeflerimiz doğrultusunda eskisinden daha yüksek bir şevk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürerek, sezon sonunda ki hedefimize ulaşmaya çalışacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?