SPOR

PETROLSPOR’DA 4 FUTBOLCU GİTTİ, 7 OYUNCU GELDİ

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da tamamlayan Petrolspor’da 4 futbolcu gönderilirken, 7 oyuncu ile sözleşme imzalandı.

PETROLSPOR’DA 4 FUTBOLCU GİTTİ, 7 OYUNCU GELDİ
20-01-2021 15:43
Google News


İlimizi 3. Ligde temsil eden Petrolspor’un, Antalya'da yaptığı devre arası kampı sona erdi.
Kırmızı-beyazlı ekip, son çalışmasını teknik direktör Hakan Hayati Karaca yönetiminde Darıca Gençlerbirliğispor ile yaptığı hazırlık maçı ile bitirdi.  Ligin ilk yarısında istenilen sonuçları alamayarak puan sıralamasında 12. sırasında bulunan Petrolspor, 10 günlük devre arası kampı yaptığı hazırlık maçlarına son verdi. 

4 OYUNCU GİTTİ 7 OYUNCU GELDİ
Kampa 21 futbolcu ile başlayan Petrolspor’da Kadir Bilimler, Evren Kilarcı, M. Ali Kol ve  Mesut Saray kulüpten ayrılırken, Petrolspor yönetimi 7 oyuncuyu transfer ettiğini açıkladı. Stoper Erdi Bakırcı Kanat oyuncusu Umut Aslan, Kanat oyuncusu Talha Aydemir, Stoper Muhammed Sercan Türkeri, Santrafor Furkan Parsak, Kanat oyuncusu Melik Yeğin,  Stoper Enes Özer ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Petrolspor yönetimi teknik heyetin raporu doğrultusunda 2 oyuncu daha transfer çalışmaları yaptıklarını belirttiler. 

HAZIRLIK MAÇLARI ÖNEMLİ
Antalya Bellek’teki devre arası kampının oyumlu geçtiğini belirten Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, gazetemize yaptığı açıklamada “10 günlük kampımız çok verimli geçti. Kemerspor ile yaptığımız hazırlık maçı 1-1 neticelendi. Golümüzü Hüseyin Çiray attı. Biz yönetim olarak sonuca değil takımın ortaya koyduğu oyna baktık. Aramıza yeni katılan 7 oyuncunun uyum sorununu çözümlediğimiz takdirde grupta yenemeyeceğimiz takım yoktur. Ligin 2. Yarısında farklı bir Petrolspor izleyeceğiz” dedi.

HEDEF TOKAT ERBAASPOR MAÇI
28 Ocak Perşembe günü ikinci yarısının ilk maçını kendi sahalarında Tokat Erbaaspor ile oynayacaklarını belirten Başkan Akbaş, “Kamp sonunda futbolcularımıza 2 gün izin verdikten sonra Perşembe günü takım Batman’da toplanıp, tesislerimizde çalışmalara başlayacak. İlk maçımız Tokat Erbaspor’u mağlup edip, lige iyi başlamak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete