SPOR

PETROLSPOR’DA 9. ÇATALCA SEFERİ

Geçtiğimiz hafta Cizrespor ile golsüz berabere kalarak puanını 13'e yükselten kırmızı beyazlı ekibimiz 7.Haftada Perşembe günü Batman Yeni Şehir Stadında aynı puana sahip ancak bir maçı eksik İstanbul temsilcisi Çatalcaspor ile 9. kez karşı karşıya gelecek.

PETROLSPOR’DA 9. ÇATALCA SEFERİ
11-11-2020 13:02
Google News

 

3.Lig'de 7. sezonunu geçiren rakibiyle daha önce 8 kez karşı karşıya gelen Petrolspor'umuz bu maçlardan 3'ünde sahadan galibiyetle ayrılırken 4 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Rakip ağları 8 kez havalandıran kırmızı beyazlı ekibimiz kalesinde 4 gol gördü.
Çatalcaspor ile Batman'da 4 kez kozlarını paylaşan takımımız 2 galibiyet 2 beraberlik elde ederken 4 gol attı fakat rakibine hiç gol izni vermedi.

ÇATALCASPOR'U TANIYALIM
Mücadele ettiği 3.Lig'de bu sezon kurduğu iddialı kadroyla Play-off mücadelesi verecek olan İstanbul'un sarı kırmızılı temsilcisi 6 maçtan 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 13 puan toplayarak aynı puan ancak bir maç eksiğiyle kırmızı beyazlı ekibimizin bir basamak üzerinde 4. sırada yer alıyor.
Geçmiş senelerde mütevazı kadrolar kurarak kendisine orta sıralarda yer bulan Çatalcaspor, özellikle son iki sezonda kurduğu önemli kadrolarla üst ligler için yarış içerisinde yer almaya başladı ve geçen sezon play-offu 6 puanla kaçırdı.

ÖNEMLİ İSİMLERİ KADROSUNDA BARINDIRIYOR
Geçen sezon ki mevcut kadrosunda bulunan 35 yaşında ki tecrübeli ancak futbol hayatının son dönemlerini yaşayan stoper Bora Yelken, üst liglerin 34 yaşında ki tecrübeli sol beki Fırat Sezer, yine aynı mevkide ve sağ kanatta oynayabilen formda isim Önder Akdağ, 3.Ligin gezgin forveti Burhanettin Çakırefe ve orta saha ve forvet arkasında görev yapabilen başarılı oyuncu Mehmet Mert Özkaptan gibi önemli isimlerin yanına sezon başı Esenler Erokspor'dan 22 yaşında 1.90 boyundaki başarılı kaleci Özgün Ali Köklü , Karbel Karaköprü'den bir dönem kırmızı beyazlı ekibimizde forma giyen sağ bek Ramiz Ok, Amedspor'dan forvet oyuncusu Muhammet Yılmaz, TFF 1.Lig'de de 91 maça çıkıp 9 gol kaydeden başarılı ofansif orta saha oyuncusu Ali Zorlu gibi isimleri katarak başlayan ve başarılı sonuçlar alan Çatalcaspor karşında Petrolspor'umuzun orta saha kontrolünü rakibe kesinlikle kaptırmaması gerek. Aksi takdirde orta sahası oldukça verimli olan ve skora direk katkı yapan isimlerinden oluşmasından dolayı ciddi sıkıntılar yaşayabiliriz. Yaşlı oyunculardan kurulu Çatalca savunmasını özellikle kanatlardan oyuncularımız güçleri ve dinamizmleriyle yorarak hataya zorlaması gerek.

AYKUT'UN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK
Kırmızı beyazlı ekibimizde Cizrespor maçında el bileğinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalan golcü oyuncumuz Aykut'un yarın ki maçta oynayıp oynamayacağına maç günü teknik heyet karar verecek. Ayrıca sakatlığı nedeniyle son üç maçta forma giyemeyen kanat oyuncumuz Hüseyin Çiray ve kart cezası biten sağ bek oyuncumuz İbrahim Yakup İnal Teknik Direktör Özgür Vurur'un görev vermesi halinde forma giyebilecekler.

NECATİ SELÇUK DÜDÜK ÇALACAK
Yarın saat 13:00'te Batman Yeni Şehir Stadında başlayacak olan Petrolspor - Çatalcaspor maçını Kayseri Bölgesi hakemlerinden Necati Selçuk Şahin yönetecek. Şahin'in yardımcılıklarını Sivas Bölgesinden Mehmet Öcal ve Zonguldak Bölgesinden Sinan Günaydın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Sivas Bölgesi hakemlerinden Bekir Doğan yapacak.

HABER – YORUM : Harun Katmaz

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete