GÜNDEM

Petrolspor’da Akçay dönemi

Batman Petrolspor’da yeni yönetimin belirlenmesinin ardından takımın teknik patronluğuna başarılı teknik adam Mustafa Reşit Akçay getirildi. Akçay, kendisini Batman Petrolspor’a bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı.

Petrolspor’da Akçay dönemi
10-07-2023 17:05
10-07-2023 18:04
Google News

TPAO Bölge Binası’nda düzenlenen imza töreni Batman Petrolspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Mustafa Balaban, Cemal Kaya, Mert Nasıroğlu ve Futbol A Takımı yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Teknik patron Akçay, gerçekleşen törenle 1+1 yıllık sözleşmeye imza atarak Kırmızı-Beyazlı temsilcimizin resmen yeni teknik direktörü oldu. Başarılı teknik adam Akçay,  Petrolspor’un başarısı ve yeniden takımın 2. Lige çıkması için çalışacaklarını belirtti.

MUSTAFA REŞİT AKÇAY KİMDİR?

Reşit Akçay 12 Aralık 1958 tarihinde Trabzon'da dünyaya geldi. Antrenörlük kariyerine İdmangücü kulübünde başladı, burada 8 yıl görev yaptı. Sorasında Trabzonspor altyapısında göreve başladı. 1996 yılında Hollanda'ya giderek Ajax altyapısında 7 ay boyunca teknik direktörlük eğitimi aldı. 1996-97 sezonunda Trabzonspor'dan ayrılarak Vanspor'da aynı görevi üstlendi. Burada sadece üç ay kaldıktan sonra görevinden ayrıldı. Daha sonra Göztepe, Sakaryaspor ve Trabzonspor'da Giray Bulak'ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi. 2001-02 Bulancakspor teknik direktörlüğünü üstlenerek ilk kez bu mevkide çalışmaya başladı. Bu görevinde bir sezon üstlendikten sonra sezon sonu takımdan ayrıldı. Tekrar Giray Bulak'ın yardımcı antrenörlüğünü yapmaya başladı ve Giray Bulak'la beraber Antalyaspor ve Elazığspor'u çalıştırdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete