SPOR

Petrolspor’da Ankara alarmı

Son iki maçta başarılı sonuçlar alamayan Petrolspor, yeniden çıkışa geçmek için deplasmanda Ankaraspor’u mağlup etmeyi hedefliyor.

Petrolspor’da Ankara alarmı
01-10-2022 17:30
11-10-2022 15:50
BATMAN
Google News

Sahasında Esenler Erokspor’a son dakikada yediği golle 2 puanı kaptıran Petrolspor, TPAO tesislerinde Ankaraspor maçı hazırlıklarına başlarken hedefine 3 puanı koydu. Teknik Direktör Ahmet Yavuz nezaretinde çalışan takımda sporcuların hırslı oldukları gözlendi. Güçlü bir grupta mücadele ettiklerini belirten Teknik Patron Yavuz “Erokspor maçı bizim için geride kaldı. Onu bir iş kazası olarak değerlendiriyoruz. Tüm futbolcularım ile deplasmanda karşılanacağımız Ankaraspor maçına kitlendik. Bu maçı kazanıp, tekrardan Batmanlı Futbolseverlerin güvenini alacağız” dedi.

UÇUŞ CUMA GÜNÜ…

Cumartesi Günü saat 14.30’da oynanacak olan karşılaşma için Cuma Günü havayolu ile Ankara’ya gideceklerini ve yapacakları ter idmanından sonra kampa gireceklerini belirten Yavuz “Ben takımıma güveniyorum. Sahada yaptığımız mücadele ortadadır.  Koşan pres yapan tecrübeli bir ekibimiz var. Biz teknik heyet olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Batmanlı futbolseverler ve taraftarımızda bizlere güvensinler. Bu maçı kazanıp, güvenlerini perçinleyeceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete