SPOR

PETROLSPOR’DA ARAYIŞLAR DEVAM EDİYOR

2019-2020 sezon öncesi hazırlıklarını Bolu Gerede Esentepe mevkiinde devam eden Petrolspor iç ve dış transfer görüşmeleri devam ediyor.

PETROLSPOR’DA ARAYIŞLAR DEVAM EDİYOR
04-08-2019 18:09
Google News

Petrolspor kulübünün Sportif Direktörü İlhan Erken, bütçelerine göre trnasfer yaptıklarını belirtirken, eksik mevkilere transfer yapabilmek için maddi kaynağa ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.Bolu Gerede'de devam eden kamp çalışmalarının istedikleri şekilde devam ettiğini belirten Erken, “Genç ve yetenekli gençlerden oluşan bir kadro kurma çabasındayız. Kampımız kolej takımı havasına koyduk. Disiplini ön planda tutuyoruz. Teknik heyetimizin ve futsolcularımızın iyi niyetle çalışmaları bizleri ilerisi için umutlandırıyor.” Dedi. 
Transfer konusuna da değinen İlhan Erken, 'Kulübün mali durumu ortada. O yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarlarımızın bize güvenmesini istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olduğumuzu bilmelerini isterim. Taraftarlarımıza ve Petrolspor'a gönül vermiş herkese, her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Şehir olarak Petrolspor'umuzun etrafında kenetlenelim' şeklinde konuştu. 
İÇ VE DIŞ TRANSFERLER
İç transferde Celal Aras ve Emrah Metoğlu ile anlaştıklarını, Dış transferde ise 7 futbolcuyu renklerine bağladıklarını belirten Erken,  “Nurullah Sağlam, Emre Kars, Çetin Turan, Fahri Küçükkurt, İhsan Turgut Kirveli, Ali Kemal Özkan ile sözleşme imzalandı. Sözleşmesi devam eden genç oyuncuların isimlerini de açıklayan İlhan Erken,  Abdurrahman Üce, Furkan Dicle, Hasan Kılıç, Aydın Arslan, İbrahim İnal, Hüseyin Direk ve Ahmet Daş ile sözleşmelerimiz devam ediyor. Kamp kadromuzda şuan 27 futbolcu bulunuyor. Eksik gördüğümüz stoper, ortasaha ve forvet arayışlarımız sürüyor. Kamp dönemin sonuna kadar bu eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız.” Dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete