SPOR

PETROLSPOR’DA BAYBURT MESAİSİ BAŞLADI

Ligin 11. haftasında Halide Edip Adıvar Spor Kulübü karşısında bulduğu son dakika golü ile 1 puanı hanesine yazdırmayı başaran Petrolspor, Bayburt Grup Özel İdare ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

PETROLSPOR’DA BAYBURT MESAİSİ BAŞLADI
07-11-2017 20:47
Google News

PETROLSPOR GOL YOLLARINA ÇALIŞTI
TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile deplasmanda oynadığı maçın ardından iki günlük iznin ardından ligin 12 haftasında Bayburt Grup Özel İdare ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. TP Tesislerinde düz koşu ve ısınma hareketleriyle idmana başlayan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı çözüm bulmaya çalıştı. Halide Edip Adıvar Spor Kulübü karşısında da gol yollarında yaşadığı sıkıntıları iyice hisseden Petrolspor, Bayburt Grup Özel İdarespor ile kendi evinde oynayacağı maçta ayını sıkıntıyı yaşamamak için ileri uçta görev yapan oyuncular takımdan ayrı bir şekilde çalıştı. 
“TAKTİKSEL BİR SIKINTIMIZ BULUNMUYOR”
İdman sonrası açıklamalarda bulunan Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, “Halide Edip Adıvar Spor Kulübü karşında deplasmanda olmamıza rağmen iyi bir oyun sergiledik. Güzel oyunumuzu gollerle süsleseydik 3 puana uzanan taraf olacaktık. Bayburt Grup Özel İdare ile kendi evimizde oynayacağımız maç için ileri uçta görev yapan oyuncularımızla gol yollarında yaşadığımız sıkıntı üzerine çalıştık. Pazar günü Bayburt Grup Özel İdareden 3 puanı alarak ligin üst kısımlarına ortak olmak istiyoruz” dedi. (Umud Ayaz)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete