SPOR

PETROLSPOR’DA DEVİR SÜRECİ NOKTALANDI…

3.5 yıldır İşadamı Aydın Gülmez Yönetiminde bulunan Batman Petrolspor Kulübü, İşadamı Ekrem Konaç ve Yönetimine devir edildi.

PETROLSPOR’DA DEVİR SÜRECİ NOKTALANDI…
05-07-2017 16:17
Google News

Tamamlanan devir işlemlerinin ardından Mado Cafe’de Petrolspor’un eski ve yeni yöneticilerinin katılımı ile basın toplantısı düzenlendi.

“HER ZAMAN PETROLSPOR’LUYUM”

Toplantıda konuşan Kulüp Eski Yöneticisi Aydın Gülmez, yaklaşık 1 haftadır Petrolspor’un devrine yönelik sürdürülen sürecin sonuna geldiklerini belirterek “Petrolspor’a ve Batmanlı gençlere verdiği desteklerden dolayı öncelikle Sayın Valimiz Ahmet Deniz’e teşekkür ediyorum, gerçek Petrolspor’lulara ve taraftarlarına, TP Genel Müdürü ve Bölge Müdürlüğüne de teşekkürlerimi iletiyorum. Kulübü, Ekrem Konaç ve Yönetimine, bedelsiz bir şekilde, aktif ve pasif olarak devrettik. Ben her zaman Petrolspor’la birlikteyim. Petrolspor için elimden gelen her şeyi, hiçbir beklenti duymaksızın yapmayı sürdüreceğim. Ben 3,5 yıldır elimden geleni yapmaya çalıştım. Başarı ya da başarısızlık, Batman’ın takdiridir. Ama ben Aydın Gülmez olarak bu kulübe hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım. Kulübün Ekrem Bey gibi değerli bir insana devrolması, benim için mutluluktur” dedi.

“BİR İŞÇİ ÇOCUĞUYUM”

Kulübün Yeni Başkanı İşadamı Ekrem Konaç ise konuşmasında “İnsanlar, yapılan şeyleri asla unutmazlar. Bugün Aydın Gülmez olmasaydı, Petrolspor kapanmış olacaktı. Bu yükü 3.5 sene sırtladı. Kendisiyle görüştük. Aramızda, pazarlık adına hiçbir şey geçmedi. Biz sadece yönetim olarak kulübü devir aldık. Geçen sene Aydın Gülmez’le çalıştık. Bundan sonra da tecrübelerinden faydalanacağız. Kendisi onursal başkanımızdır. Petrolspor, halkın takımıdır. Ben de burada, TP’de çalışan bir işçinin çocuğuyum. Bu takımı babalarımız kurdu, kapanmasına izin vermeyeceğiz. Batman’ın markasıdır. Biz mazeret üretmiyoruz. Stadımız bu sene açılacak. İç ve dış transferlere başlayacağız. İddialıyız. İlk işimiz iç transferde Futbolcularla anlaşmak olacak” dedi.

Petrolspor’un yeni başkanı Ekrem Konaç, yeni yönetimi önümüzdeki günlerde belirleyeceklerini ve daha sonra Teknik direktör ile yapacakları transferleri kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete