SPOR

Petrolspor’da futbolculara 2 gün izin

3. Lig temsilcimiz Batman Petrolspor’da futbolculara 2 gün izin verildi

Petrolspor’da futbolculara 2 gün izin
10-09-2015 19:47
Google News

Kırmızı-beyazlı ekip teknik direktör Orhan Kapucu, Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ardından futbolculara 2 gün izin verdi.

Çarşamba günü Cizrespor’a uzatma bölümünde 1-0 yenilen Petrolspor haftayı ‘bay’ geçireceğinden dolayı futbolcular 2 gün izinin ardından Cumartesi günü Batman’da çalışmalarına başlayacak.

PETROLSPOR LİGE DÖNDÜ

Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Cizrespor’a elenen Petrolspor ligi düşünmeye başladı.

Haftayı ‘bay’ olarak geçirecek olan Petrolspor futbolcularına 2 gün izin verdi. Deplasmanda Bergamaspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar cumartesi günü kendi tesislerinde toplanıp, çalışmalara başlayacak. Teknik direktör Orhan Kapucu, kupa maçı sonrası gazetemize yaptığı açıklamada, “kupa maçında ilk turu geçmek istiyorduk. Sıcak hava oyunumuzu etkiledi. Uzatma bölümünün son dakikalarında karambolden gol yedik. Kupa bizim için artık geride kaldı. Ligi düşünmek zorundayız. Ligde başarılı olmak için daha çok çalışmamız gerekir.” Dedi.

EKSİKLİKLERİ TESPİT ETTİK

Çine Madranspor ve Cizrespor maçında takımdaki eksiklikleri tespit ettiklerini belirten teknik direktör Orhan Kapucu, “bazı mevkilerdeki eksikliklerimizi teknik heyetimiz ile birlikte tespit ettik. Haftayı bay geçireceğimizden dolayı bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Bergema maçına kadar yoğun çalışıp, lige kaldığımız yerden devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete