SPOR

PETROLSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

Spor Toto 3. Lig'in 14. haftasında Petrolspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona eren Beylerbeyi karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan asbaşkan Engin Karaman, alınan 3 puanla şanssızlıklarını kırdıklarını söyledi.

PETROLSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ
16-11-2015 19:02
Google News

Camia açısından önemli bir galibiyet olduğunu söyleyen Petrolspor as başkanı Engin Karaman, "Bugün oldukça zor bir maçtan çok önemli bir galibiyet elde ettik. Yeni teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Beylerbeyispor maçında bizleri destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Biz 6 haftadır iyi oynuyorduk. Kaybettiğimiz maçlarda bir kısmetsizlik vardı. Bugün burada bu şansızlığımızı kırdık diye düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda takımımız daha öz güvenli oynar. İnşallah takımımız hak ettiği yere gelecektir. Önümüzde zor maçlar var. Bu zorlu maçlarda daha iyi duruma geleceğimize inanıyorum. Hocamız gerekeni yapacaktır. Her hafta gelişen bir oyunumuz var. Bu aradan eksiklerimizi gidererek çıkacağız inşallah.” Şeklinde konuştu.

İSKENDERUN MAÇI YARIN

İskenderunspor ile yarın deplasmanda karşılaşacaklarını belirten Asbaşkan Engin Karaman, “O maç da bizim için çok önemli. İskenderun maçını kazanıp hızla yukarılara tırmanmak istiyoruz. Devre arasına kadar her maçımız final havasındadır." diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete