SPOR

PETROLSPOR’DA GİDİŞAT KÖTÜ!

Petrolspor’da son dakika kâbusu sürüyor. Kırmızı-Beyazlı Ekip, uzatma dakikalardan penaltıdan yediği golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

PETROLSPOR’DA GİDİŞAT KÖTÜ!
17-11-2019 18:52
Google News

 

Medicalpark  Petrolspor, ligin 12. haftasında sahasında konuk ettiği İstanbul temsilcisi Halide Edibe Adıvarspor ile 2-2 berabere kaldı. Küme düşme potasında bulunan Petrolspor, maça temkinli başladı. İlk dakikalardan rakip HEASK spor etkili oynadı. İlk yarım saatte rakibe üstünlük kurmadan zorlanan Petrolspor, daha sonra oyuna ortak oldu. Petrolspor 35. dakikada Ali Kemal’ın ceza sahasında vuruşunda top az farkla auta çıktı. Bu ataktan sonra daha etkili oynayan Kırmızı-Beyazlı Ekip, 40. Dakikada Burak Serez’in vuruşunda top direkten auta çıktı.  İlk devrede iki takımda gol bulamazken, devre 0–0 bitti.

GOLLER İKİNCİ DEVRE GELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine Petrolspor, hızlı başladı. 54. dakikada Ali Kuleli’nin ortasında arka tarafta kendi unutturan Emrah Metoğlu, topu kafayla ağlarla buluşturdu. 1–0.  59. dakikada rakip takım oyuncusu Fatih Cin’in ortasında Muhammed, karambolda topu ağlarla buluşturdu. 1–1 golden sonra Petrolspor, 75. dakikada Aziz Ceylanın oyuna girmesiyle çift forvete döndü. 80. dakikada Aziz Ceylan topla ceza sahasına girdi vuruşunda top az farkla auta çıktı. 85. dakikada yüne topla buluşan Aziz Ceylan’ın ortasında Emrah Metoğlu kendinin ve takımının ikinci golünü attı. 2-1. Golden sonra Petrolspor oyuncusu Ardahan’ın, karşılaşmanın uzatma dakikalarında ceza sahasında topa elle müdahale etmesi sonucu hakem penaltı verdi. Topun başına geçen Fevzi, topu ağlarla buluşturdu. 2-2. Golden sonra Petrolspor frikik kazandı. Topun başına geçen Sebahattin Usta’ın vuruşunda kaleci son anda topu kornere çeldi. Petrolspor’da Emrah Metoğlu itirazlardan dolayı ikinci sarı karttan sonra kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.  İki takım da sahadan 1 puanla ayrılırken Petrolspor Pazar Günü deplasmanda Malatya Temsilcisi Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete