SPOR

PETROLSPOR’DA GÖZLER A.KADİR DEMİR’DE

Geçtiğimiz hafta Petrolspor kulübü şirket ortakları ile anlaşan BATSO başkanı A.Kadir Demir, kulübü devir alması bekleniyor.

PETROLSPOR’DA GÖZLER A.KADİR DEMİR’DE
28-10-2019 18:09
Google News

 

Önceden planlanmış Amerika seyahatine çıkan BATSO başkanı A.Kadir Demir ve yönetim kurulu üyeleri Cuma günü Batman’a dönmesi ve kulübü devir alarak göreve başlaması bekleniyor. Şirket ortaklarından Yurttaş kardeşler hariç diğer ortaklar hisselerini fedakarlık yaparak BATSO’a devir ettiğini belirten eski kulüp Başkanı Ekrem  Konaç, Karacabey maçı sonrası yaptığı açıklamada, “BATSO başkanı A.Kadir Demir’in Amerika seyahatinden dönüp, kulübü devir alıp, yeni yönetim kurulunu bekleyeceğiz. Yeni yönetim ile birlikte yeni teknik heyet ve yeni bir yapılanma içerisine girecek kulübümüz. Biz şirket ortakları olarak elimizden geleni bu kulüp için yaptık. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Hatalarımızın yanında iyi yaptığımız işlerde oldu. Hafta sonu itibari ile Petrolspor yeni bir yapılanmaya gidecek. İnşallah Batman için Petrolspor için hayırlı olur.” İfadelerini kullandı. 
BU TAKIM BAŞARILI OLUR
Ligde kötü gidişata da değinen eski başkan Ekrem Konac, “Takım iki haftadır bir tranva yaşıyor. Teknik direktör Tarık Yurttaş’ın takımı bırakıp gitmesi ile her kulübün yaptığı gibi bizde bu geçiş sürecinde alt yapı hocalarına takımı teslim ettik. Hocalarımız iyi niyetleri ile takımın başarısı için çalışıyorlar. Aslında kaliteli ve karakterli bir takımımız var. Bu takım yeni yönetim ve yeni teknik heyet ile çabuk ayağa kalkar ve başarılı olur. Taraftarlarımız biraz sabırlı olsun. Petrolspor’u iyi günler bekliyor.” Dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete