SPOR

Petrolspor’da gündem Kemerspor ve yeni süreç

Bir yandan ligin 20. haftasında Kemerspor ile oynana maçın hazırlıklarını sürdüren Petrolspor, diğer yandan da kulüpteki son gelişmeler için basınla bir araya gelecek.

Petrolspor’da gündem Kemerspor ve yeni süreç
30-01-2018 22:21
Google News

KEMERSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TFF 3. Lig. 1. gurupta mücadele eden Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, sportif başarının yanı sıra yönetimsel bazda gösterdiği girişimlerle spor camiasını etkilemeye devam ediyor. Ligin 2. devresine iyi başlayan Petrolspor, ligin 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kemerspor’u konuk edecek. Kemerspor hazırlıklarını aralıksız sürdüren Kırmızı-Beyazlı Ekip, rakibini yenerek çıkışını sürdürmeye çalışacak.

PETROLSPOR BASINLA BİRAYA GELİYOR

Öte yandan Petrolspor yönetimi, aylık değerlendirme toplantısı kapsamında kentte bulunan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla biraya gelecek. Kulüpteki gelişmeleri ve mali yapıyı şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmayı ilke edinen Petrolspor yönetimi, kentte bulunan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla biraya gelip takımın son durumu ve önümüzdeki süreçle ilgi durum değerlendirmesi yapacak. Bugün saat 10.00’da Litai Cafe ve Restoran’ta yapılacak kahvaltılı basın toplantısı ile Petrolspor yönetimi ve teknik kadrosu merak edinilen konulara açıklık getirecek. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete