SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

3 haftada 7 puan toplayarak ateş hattından uzaklaşan Petrolspor, Pazar günü Halide Edip Adıvar Spor Kulübü engelini de aşarak ligde üst sıraları zorlamayı düşünüyor.

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN
02-11-2017 21:59
Google News

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Ligin 11 haftasında İstanbul temsilcisi Halide Edip Adıvar Spor Kulübü’ne konuk olacak. Saat 13.30’da oynanacak maç için yoğun mesaiyi harcayan Petrolspor Teknik Heyeti, Halide Edip Adıvar Spor Kulübü’nden alınacak 3 puanın takım için kırılma noktası olacağını futbolculara aktardı. 
“HEASK ENGELİNİ AŞACAĞIZ”
Halide Edip Adıvar Spor Kulübü (HEASK) ile oynayacakları maçın önemine değinen Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, “Takım olarak son 3 haftada iki galibiyet bir beraberlikle sonuçlanan maçlarımız oldu. Ligin ilk yarısını üst sıralarda bitirmek için güçlü rakibimiz olan HEASK engelini aşmamız gerekiyor. Bu konuda teknik ekibimiz, üzerine düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Şuanda HEASK ile oynayacağımız maçın son hazırlıklarını da bitirme aşamasına geldik. Tek hedefimiz İstanbul’dan 3 puanla dönmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi. (Atilla İhsan Atay)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete