SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Spor-Toto 3. lig 1. grupta mücadele eden Petrolspor ligin 3. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gebzespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN
14-09-2018 21:29
Google News

Ligin ilk 2 maçında istenilen sonuçları alamayan Petrolspor’da hedef 3 puan. Gebzespor maçını bir çıkış maçı olarak gördüklerini belirten Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, “ligin ilk 2 haftasında beklenilen sonuçları alamadık. Şansız 2 maçın ardından bu hafta Gebzespor maçını çıkış maçı olarak görüyoruz. Kupada Yüksekovaspor’u elememiz ile birlikte takımda moraller yerine geldi. Bizim için önemli olan lig maçlarıdır. Bu maçı kazanıp, çıkışa geçmek istiyoruz.” Dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Petrolspor’un kentin markası olduğunu ve bu takım üzerinde herkesin hakkının olduğunu belirten  Başkan Konaç, “tüm taraftarlarımızı ve sporseverleri Pazar günü Saat 16.00’da oynanacak olan Gebzespor maçında statta görmek istiyoruz. Gün destek günüdür. Gün birlik ve berberlik olma günüdür. Kimse ve hiçbir kurum Petrolspor’un üstünde değildir. Burada herkesin amacı Petrolspor’un başarısıdır. Bunu da birlik ve berberlik içinde yapabiliriz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete