SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Sandıklıspor’u yenen Petrolspor’da Çatalca maçında hedef 3 puan.

PETROLSPOR’DA HEDEF 3 PUAN
14-01-2016 19:45
Google News

Pazar günü Saat 13.00’te kendi saha ve seyircisi önünde Çatalcaspor ile karşılaşacak olan Petrolspor’da hedef 3 puan alıp puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak.

BAŞKAN GÜLMEZ TAKIMA GÜVENİYOR

İş yoğunluğundan dolayı Sandıklıspor maçına gidemeyen Petrolspor kulübü başkanı Aydın Gülmez Pazar günü Çatalcaspor karşılaşması için Batman’a geliyor. Başkan Aydın Gülmez Çatalcaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “İkinci yarının ilk maçından alınan galibiyetle moral bulduk. Ligin ilk yarısında aldığımız şansız sonuçlarla taraftarlarımızı üzdük. Ancak devre arasında yaptığımız transferlerle takımı güçlendirdik. Ve İkinci yarıya 3 punala başladık. Çatalcaspor maçını kazanıp, üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Ben futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum. Futbolcularımızın hırs dolu ve istekli oluşu bizi sevindiriyor. Çatalcaspor karşısında altın değerindeki 3 puanı almak için bu karşılaşmaya motive olduk. Galip gelerek 3 puanı taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.”

2 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Devre arasında yapılan transferlerle güçlendiklerini belirten Başkan Aydın Gülmez, 2 futbolcu ile temaslarının sürdüğünü prensipte anlaşıldığını yarın sözleşme imzalayacaklarını belirtirken, “Ligin ikinci yarısı çok çetin ve çekişmeli geçecek. Güçlü kadrosu olan bu ligde kalabilir. Türkiye liglerinin en zor grubundayız. Bu zorlu grupta başarılı olabilmek için yönetim kurulumuzla gücümüz yettiği kadar transferler yaptık. Prensipte anlaştığımız 2 futbolcu daha var. Bu futbolcular ile yarın sözleşme imzalayacağız. Ve İsimlerini kamuoyu ile paylaşacağız.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete