SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF ERBAASPOR MAÇI

3. lig temsilcimiz Petrolspor Perşembe günü sahasında konuk edeceği Tokat Erbaaspor maçına hazırlanıyor.

PETROLSPOR’DA HEDEF ERBAASPOR MAÇI
25-01-2021 14:44
Google News


Devre arası kampını Antalya’da tamamlayan ve Batman’da çalışmalara başlayan Petrolspor’da yeni transferler göz doldurdu.
Batman Petrospor ligin ilk yarısında oynadığı  16 maçta, 4 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet ile 17 puan toplayıp 12. sırada yer aldı. Petrolspor rakip kalelere 11 gol atıp, kalesinde 18 gol gördü.

9 FUTBOLCU TRANSFER EDİLDİ
Kahramanmaraşspor’dan Stoper Erdi Bakırcı, Karaköprü Bld.spor’dan Kanat oyuncusu Umut Aslan, Edirnespor'dan kaleci Cihan Şentürk, Esenler Erokspor’dan orta saha Onur Alkan, Kırklarelispor’dan Stoper Muhammed Sercan Türkeri, Nevşehir Bld.spor’dan Santrafor Furkan Parsak, Kozanspor’dan Kanat oyuncusu Melik Yeğin, Bayrampaşaspor’dan Stoper Enes Özer ve Bayburt spordan Nezir Özer renklerine bağladıklarını açılayan Petrolspor kulübü başkanı Abdulvahap Akbaş yaptığı açıklamada, “Ligin ilk yarısında formamızı giyen 4 futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Yönetim ve teknik heyetimizin karaları doğrultusunda  9 futbolcuyu renklerimize bağladık. Nokta transferler yaptığımıza inanıyoruz. Biz yönetim olarak görevimizi yaptık. Takımın eksiği kalmadığına inanıyoruz. Artık son sözleri futbolcularımız söyleyecek.” Şeklinde konuştu. 

HEDEF TOKAT ERBAASPOR MAÇI
Grupta en iyi transferi yaptıklarını belirten Başkan Akbaş, “Devre arası transferleri değerlendirdiğimizde en iyi transferleri yaptığımızı düşünüyoruz. Perşembe günü kendi sahamızda Tokat Erbaaspor’u yenip, ligin ikinci yarısına iyi başlamak istiyoruz. Kulüpte hiçbir sorun yok. Biz yönetim olarak futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete