SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Spor – Toto 3.lig temsilcimiz Petrolspor, ligin 15. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Dersimspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak.

PETROLSPOR’DA HEDEF GALİBİYET
20-11-2015 18:49
Google News

Petrolspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Dersimspor ile oynayacakları karşılaşmada hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

TP tesislerinde teknik direktör Cengiz Seçsev yönetiminde yapılan antremanda futbolcuların morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi. Çarşamba günü İskenderunspor karşısında alınan 2-0 mağlubiyetinden sonra Dersimspor maçına hazırlanan kırmızı-beyazlı ekip, dersim maçından mutlak 3 puan bekliyor.  

‘DERSİM MAÇI ÖNEMLİ’

Cuma günkü antrenman öncesi açıklama yapan Petrolspor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, "İskenderunspor maçında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İlk yarıda sahada çok iyi mücadele etmemize rağmen sonuca gidecek son hamleleri yapamadık. İskenderunspor maçı geride kaldı. Şu anda Pazar günü Dersimspor ile yapacağımız maçı düşünüyoruz. Futbolcularımızı bu maça konsantre ediyoruz. Maçların hepsi zorlu. Ligdeki takımların hepsi iyi kalitede. Dolayısıyla bizim için maç fark etmiyor. Bizim açımızdan ligde şu anda en önemli olan Dersimspor maçı. Şu anda çalışmalarımızda gayet iyi gidiyor. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Ligde bulunduğumuz durum ligdeki her maçta galip gelmemiz durumunu doğuruyor. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete