SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF; ŞAMPİYONLUK

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş, yeni sezon öncesi basınla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

PETROLSPOR’DA HEDEF; ŞAMPİYONLUK
11-06-2021 16:26
BATMAN
Google News

TPAO tesislerinde yapılan toplantıda Akbaş, yeni sezonda şampiyonluğa oynayan takım kurmak istediklerini söyledi. 1,5 sezondur Petrolspor’un zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Akbaş “Kulübü hangi şartlarda aldığımızı, artık geriye bakıp bir daha ne borçtan ne de yapılanları artık biliyorsunuz. Mutlaka bizlerin de hataları olmuştur. Ancak kulübümüz çok büyük mesafe aldı. Sahada bir başarısızlık var, kabul ediyoruz. Bugün kulüp açık ve yoluna devam ediyorsa bu da Sayın Valimizin destekleri sayesindedir. Bugüne kadar kulübümüze destek olan bütün STK, Organize, sivil kuruluşları, Nasıroğlu Ailesi ve Metin Güneş’e teşekkür ederiz. Pandemi nedeniyle sahaya seyirci alınmamasına rağmen takımına destek olan Yarasalar Taraftar Grubuna ve deplasman maçlarımıza gelen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Petrolspor’un layık olduğu yere gelmesi ve bir üst lige çıkması için var gücümüzle çalışacağız. Bu takım Batman’ın takımıdır. Bu takımı herkese sevdirmeye çalışacağız” dedi.

“ESKİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞECEĞİZ”

Kulübün hem yöneticisi hem oyuncusu olarak geçmişten bugüne kadar bu takımda var olduğunu belirten Akbaş “Kulüpte kalmasını istediğimiz bazı sporcular var. Hocamız gelince bunlara karar vereceğiz. Hiç duygusal davranmayacağız. Ahmet, Mehmet için değil, kulübe gerçekten katkı sağlayacak kişiler üzerinde duracağız. En kısa sürede kadromuzu oluşturup 10 Temmuz’dan sonra kampa gideceğiz. Hepimiz Batmanlıyız. Petrolspor’a sahip çıkmalıyız” dedi.

TEKNİK DİREKTÖR BELLİ OLDU

Vali Hulusi Şahin’in, şampiyonluğa oynayan bir kadro istediğini belirten Akbaş “İşi sıkı tutuyoruz. Bu süreçte çok farklı hocalarla görüştük. Zorlu geçti. Yeni hocamız Zafer Hizarcı. İnşallah hayırlı olur. İnanıyorum, iyi bir ekip kuracağız. Emin Çelik ve Mustafa Balaban yönetime emek sarf ettiler. Yönetime tekrar devam etmelerini istedik. Kulübe yapılan bağışların her kuruşunu en iyi şekilde harcıyoruz” dedi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR KİMDİR?

1974 Trabzon doğumlu Yeni Teknik Direktör Zafer Hizarcı’nın, bugüne kadar Karagümrük spor, Malatyaspor, Boluspor, Trabzonspor, Adana Demirspor gibi 1. lig ve süper lig takımlarında yardımcı hocalık yaptığı öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete