SPOR

PETROLSPOR’DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK!

PETROLSPOR’DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK!

PETROLSPOR’DA HEDEF SERİYİ SÜRDÜRMEK!
28-10-2014 18:04
Google News

Teknik direktör Erdal Alpaslan’ın göreve gelmesiyle çıkışa geçen Petrolspor, Şekerspor’u yenip 3 puan almayı hedefliyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Petrolspor, Niğdespor, Çatalcaspor galibiyetlerinden sonra deplasmanda Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalarak puan almaya devam ediyor. 1 maç eksiğiyle 8 puan toplayan Petrolspor, Şekerspor’u yenip üst sıralara tırmanmak istiyor.

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Şekerspor ile karşılaşacak olan Batman temsilcisi, bu maçı da kazanarak 3 puanı hanesine yazmak istiyor.

UYUM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Petrolspor AŞ. Kulüp başkanı Aydın Gülmez, yaptığı açıklamada, takımdaki uyum probleminin ortadan kalktığını ve galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Sezon başında mağlubiyetler ve bir beraberlik alınsa da Erdal Alpaslan’ın göreve getirilmesiyle takımın motive olduğunu açıklayan Başkan Aydın Gülmez, "Önemli olan bir galibiyet almaktı, sonrasının geleceğine inanıyorduk ve tüm Batmanlılara 'sabredin' diyorduk. Dediğimiz gibi de oldu güzel bir seri yakaladık. Lig uzun bir maraton, eğer ayaklarımızı yerden kesmezsek, havaya girmezsek inşallah bu galibiyet serisinin devamını getireceğiz" diye konuştu.

Gülmez, gerek deplasmanda gerekse Batman’da taraftarın her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, bu destek ve oynanan oyunla takımın iyi yerlere geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?