SPOR

PETROLSPOR’DA HOCA ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Spor – Toto 3. Lig ekiplerinden Petrolspor’da Tarık Yurttaş’ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışları devam ediyor.

PETROLSPOR’DA HOCA ARAYIŞLARI SÜRÜYOR
26-01-2017 21:18
Google News

Ligin ikinci devresinin ilk iki haftasında istediği sonuçları alamayan Petrolspor’da Teknik Direktör Tarık Yurttaş’ın sözleşmesi karşılıklı feshedilmişti. Teknik Direktör arayışlarının devam ettiği kırmızı-beyazlı ekipte Başkan Aydın Gülmez, hafta sonu yönetim kurulu ile yapacağı toplantıda yeni teknik direktör isimleri üzerinde müzakere edeceklerini ve anlaşmaya vararak kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

TAKIM FARİS ERGÜN’E EMANET

Bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor ile karşılaşacak olan Petrolspor, Teknik Direktör Tarık Yurttaş’ın istifası nedeniyle Faris Ergün tarafından çalıştırıldı. Başkan Aydın Gülmez “Dersimspor maçında teknik anlamda tek sorumlu Faris Ergün hocamızdır. Futbolcularımıza ve kendisine güvenimiz sonsuzdur. Dersimspor maçını kazanıp, çıkış yakalamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİMDE İSTİFA YOK”

Bir yerel gazetede yer alan, 3–4 yöneticinin istifa ettiği ve Vali Ahmet Deniz’in takımdan desteğini çektiği iddialarının, gerçeği yansıtmadığını söyleyen Başkan Gülmez “İstifa eden hiçbir yönetici arkadaşımız yoktur. Hafta sonu yapacağımız yönetim kurulu toplantısında bunu bir kez daha deklere edeceğiz. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın niyeti Batman’ın ve Petrolspor’un başarısıdır. Sezon başından bu yana bizlere maddi ve manevi desteğini sunan Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in desteği hep bizimledir. Bu takım yönetimin veya Aydın Gülmez’in takımı değildir. Bu takım tüm Batmanlıların takımıdır. Sayın Valimizin bu anlamda maddi-manevi desteği devam etmektedir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete