SPOR

Petrolspor’da kaçan galibiyet moralsizliği

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, kalesinde bulduğu son dakika gollerine bir yenisini daha ekledi. Petrolspor, 12 Bingölspor deplasmanında uzatma dakikalarının son saniyesinde kalesinde bulduğu golle adeta yıkıldı.

Petrolspor’da kaçan galibiyet moralsizliği
12-12-2017 13:51
Google News

SON DAKİKA GOLLERİNDEN 12 PUAN KAYBEDİLDİ
Ligin 16. haftasını 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 23 puanla 7 sırada kapatan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, bu sezonun ilk yarısına bir maç kala başarılı sonuçlara imza attı. Bingöl deplasmanında 10 kişi kalmalarına rağmen uzatmaların son saniyesinde kalesinde bulduğu gölle galibiyeti elinden kaçıran Petrolspor, özellikle son dakikalarda yediği gollerle puan kaybı yaşadı. Bayrampaşa, Erbaaspor, Düzcespor, Yomraspor ve son olarak 12 Bingölspor maçından da son dakika gölü yiyen Petrolspor, bu maçlardan 12 puan kaybetti. Son dakika golleri kalesinde gören Petrolspor, ligin ikinci devresi bu sıkıntıya çare arayacak. 
“SON DAKİKA GOLLERİNE ÇARE BULMALIYIZ”
Ligin 17. haftasında Çatalcaspor maçıyla ilk devreyi kapatacak olan Petrolspor’da son dakika golleri kafa karıştırmaya devam ediyor. Devre arasında bu sıkıntıya çare arayacaklarını belirten Petrolspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “Son dakikalarda kalemizde gördüğümüz gollerle puan kayıpları yaşadık. En son Bingöl deplasmanında da bunu yaşadık. Teknik heyetimiz ligin devre arasında buna çare arayacak. Bu kayıpları önlediğimiz takdirde Petrolspor çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete