SPOR

PETROLSPOR’DA KAMP BAŞLIYOR

Ligin ilk devresini 5. sırada bitiren Batman Petrolspor, lige verilen arayı Antalya’nın Belek İlçesinde 18 günlük kampla değerlendirecek.

PETROLSPOR’DA KAMP BAŞLIYOR
22-12-2017 20:57
Google News

Kırmızı-Beyazlı ekip, 24 Aralık–13 Ocak tarihlerinde Limak Arcadia Otelde 18 gün serecek kamp programı için Cumartesi günü Antalya’nın Bellek beldesine gidiyor. Ligin 2. devresine daha güçlü girmek için hiç zaman kaybetmeden harekete gecen Petrolspor yönetimi, Cumartesi günü Batman’dan yola çıkacak. Mevcut kadroyu koruyup 3 yeni transferle gücüne güç katmak isteyen Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz yeni oyuncuları kampa yetiştirip kamp dönemini en verimli bir şekilde geçirmek istiyor.

“OYUCULARIMIZ KAMPTA GÜÇ DEPOLAYACAKLAR”

Oyuncuların kampa katılmak için oldukça istekli olduklarını gözlediklerini belirten Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan, “ligin ilk devresini iyi noktada bitirdiğimizi düşünüyorum. Ligin 2. devresine hem kamp programımızla hem de nokta transferlerimizle daha güçlü girmek istiyoruz. Cumartesi günü Limak Arcadia Otelin tahsislerinde yapacağımız kamp için Batmandan yola çıkacağız. Takımda bulunan bütün oyuncularımız kampa katılmak için oldukça istekli olduklarını görüyoruz. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete