SPOR

PETROLSPOR’DA KAMP BİTTİ

Spor Toto 3. lig 1. grup ekiplerinden Petrolspor, 14 gün süren Erzurum Palandöken kampını noktaladı.

PETROLSPOR’DA KAMP BİTTİ
13-08-2017 16:58
Google News

3. lig temsilcimiz Petrolspor 14 gün süren Palandöken kampını Cumartesi günü yaptığı son idmanla noktalarken, oynadığı özel maçlarda Bursa Orhangazispor ile 0-0 berabere kalıp Artvin Hopaspor’u 1-0, Ağrıspor’u ise 3-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlı ekibin üç müsabakada da gol yememesi dikkat çekti. Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve takımdaki eksikleri hızla giderdiklerini söylerken, hazırlık maçlarından alınan sonuçların önemli olmadığını ortaya konulan mücadelenin önemli olduğunu söyledi. 

Oyun düzenin hızla oturduğunu sözlerine ekleyen Teknik Patron Yurttaş, "Erzurum’da çok yüksek tempoda çalıştık. Kadrodaki tüm oyunculara şans verdiğim özel karşılaşmalar sonunda kafamdaki 11 büyük ölçüde şekillendi. 2 hafta sonra başlayacak lige kadar 1 hazırlık müsabakası daha oynayacağız" dedi.

BUGÜN TOP BAŞI YAPACAK

Cumartesi günü Erzurum kampını noktalayan Kırmızı Beyazlı ekip, bugün saat 18.00’de TP tesislerinde toplanıp, çalışmalara başlayacak. Petrolspor kulübü Asbaşkanı Fatih Ceylan Erzurum kampını değerlendirirken gazetemize yaptığı açıklamada, “Takımın çalışmalarından ve yapılan transferlerden memnunuz. Mevcut kadromuzun da kalitesine güveniyoruz. Hocamız isterse transfer yapabiliriz. Perşembe günü Vanspor ile özel maç yapacağız. Bu maçtan sonra ligin ilk maçı olan İstanbul Bayrampaşaspor maçına hazırlanacağız." diye konuştu. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete