SPOR

PETROLSPOR’DA KAMP SONA ERDİ

Lige verilen arayı Belek’te 18 günlük kamp programı ile değerlendiren Petrolspor’da kamp sona erdi.

PETROLSPOR’DA KAMP SONA ERDİ
12-01-2018 22:37
Google News

PETROLSPOR VERİMLİ KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİ

Ligin ilk devresini 26 puanla 5. sırada bitiren Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Devre arasını Antalya’nın Belek İlçesinde 18 günlük kamp programıyla değerlendirdi. Kamp dönemini hazırlık maçlarıyla da süsleyen Petrolspor, oynadığı 3 hazırlık maçında da rakiplerini yenmeyi başardı. Verimli bir kamp sezonu geçiren temsilcimizde altyapıdan A takımına dâhil edilen genç yetenekler göz doldururken takımda ki motivasyon ise umut vaat etti. Öte yandan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, 21 Ocak tarihinde ligin 2. devresinin ilk maçını Bayrampaşa ile kendi evinde oynayacak.

HAZIRLIK MAÇI YARI KALDI

3. Lig temsilcimiz Petrolspor, hazırlık maçları kapsamında Payasspor’a 2-0 mağlup oldu.  Payasspor’a 2-0’lık skorla yenilen Kırmızı-beyazlılar, önceki günde Arsinspor ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 neticelenirken aşırı yağan yağmur nedeniyle hazırlık maçı iptal edildi.

 “KAMP PROGRAMIYLA EKSİKLİKLERİMİZİ GİDERDİK”

18 günlük kamp programı ile takımın güç depoladığını belirten Petrolspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “18 günlük programımızı bu gün itibariyle bitirdik. Bu dönem boyunca teknik ekibimizin de katkılarıyla takımımızdaki eksiklikler giderildi. Takımımız güç depoladı. Ligin 2. devresine oldukça hazır bir şekilde gireceğiz. Altyapıdan takımımıza dâhil ettiğimiz gençler devre arasında yapabileceğimiz en güzel gelişme olarak değerlendiriyoruz” dedi. Öte yandan Kırmızı-beyazlılar’ın kampı bugün biterken, takım Pazartesi günü Batman’da toplanıp, Salı günü lig maçının hazırlıklarına başlayacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete