SPOR

PETROLSPOR’DA KUPA HEYECANI

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş karşılaşmasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda Perşembe günü karşılaşacak olan Batman Petrolspor, hazırlıklarını tamamlayıp bu akşam kampa girecek.

PETROLSPOR’DA KUPA HEYECANI
13-12-2017 16:27
Google News

PETROSPOR’UN GOL YEMEDEN 4 GOL ATMASI GEREKİYOR

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turunda Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor’a konuk olacak olan Petrolspor, hazırlıklarını tamamladı. Türkiye Kupası’nda oynadığı maçlarla son 32 takım arasına adını yazdırarak spor kamuoyunda dikkatleri üzerine çeken Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Perşembe günü saat 16.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda Süper Ligin güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Çift maç eleme usulü ile oynan maçların ilkini kendi evinde güçlü rakibi karşısında 3–0 kaybeden Petrolspor, tur atlamak için gol yemeden Atiker Konyaspor ağlarına 4 gol atması gerekecek.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Kupa maçlarında Siirt İl Özel İdare, Göztepe ve Denizlispor’u yenerek 5. tura kadar yükselen Petrolspor, Atiker Konyaspor ile yapacağı zorlu maç A Spor Kanalı’nda canlı olarak yayınlanacak.  Öte yandan Kupa maçlarında yedek ağılıklı kadroyla sahaya çıkan Petrolspor Futbol Direktörü Tarık Yurtaş’ın bu zorlu karşılaşmaya nasıl bir ilk on birle çıkacağı ise merak konusu oldu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete