SPOR

PETROLSPOR’DA MİLLİ TAKIM BEREKETİ

Son yıllarda aldığı başarılı sonuçlarla Milli Takıma çok sayıda sporcu yetiştiren Petrolspor’da 6 sporcu daha Milli Takıma seçildi.

PETROLSPOR’DA MİLLİ TAKIM BEREKETİ
12-05-2016 20:52
Google News

26–29 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan Yıldızlar Uluslararası Zafer Turnuvasında Batman Petrolspor Güreş Takımından 6 sporcu, milli mayo ile ülkemizi temsil edecek. Antalya’nın Manavgat ilçesinde Milli Takım kampında zafer turnuvasına  hazırlanan Petrolsporlu Yıldız Güreşçiler Doğan Kara, Numan Pekince, Mehmet Çiftçi, Ferhat Dalmış, Muhammed Gök ve Şehmus Kaplan Petrolspor’u temsil edecek.

“PETROLSPOR BİR MARKADIR”

Petrolspor Basın Sözcüsü Kutbettin Barlak, Petrolspor’un Türkiye’de bir marka olduğunu belirterek “Son yıllarda Petrolspor olarak özellikle salon sporlarında milli takıma çok sayıda sporcu gönderdik. Kulübümüz, Genel Müdürümüz Besim Şişman ve Kulüp Başkanımız Gökhan Akın’ının büyük destekleri sonucu adeta sporda devrim yaptık. Modern spor tesisleriyle tecrübeli elit hocalar ve yönetim kurulunun büyük destekleri sonucu Batman ve bölge illerinde yaptığımız çalışmalar sonucu yarının teminatı olan bin 250 sporcu topluma  TP ve kulüp olarak kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. 60 yıldır sosyal projeler kapsamında Batmanlı çocuklara destek vermekteyiz. Kulübümüzde Türkiye ve dünya çapında birçok başarıya imza atmamız tesadüfü değildir” dedi. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete