SPOR

PETROLSPOR’DA MORALLER BOZUK..

PETROLSPOR’DA MORALLER BOZUK..

PETROLSPOR’DA MORALLER BOZUK..
04-11-2014 20:16
Google News

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Şekerspor ile 0-0 berabere kalan Batman Petrolspor’da moraller bozuldu.

Teknik direktör Erdal Alpaslan, rakipleri karşısında iyi futbol sergilediklerini, son vuruşlarda ise etkili olamadıklarını söyledi. Erdal Alpaslan, "Şekerspor karşısında galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Kapalı defansı açmakta zorlandık. Şekerspor katı defans uyguladı. Son vuruşları yapamadık. 14. sırada olmamıza rağmen hedefimiz moralimiz bozuk ama umudumuz var" yorumunu yaptı.

DARICA MESAİSİ BUGÜN BAŞLIYOR

Petrolspor, sahasında Darıca Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

TPAO tesislerinde teknik direktör Erdal Alpaslan gerçekleştirilecek antrenmana tüm futbolcuların katılması bekleniyor. Bu hafta maç yapmadan 3 puanı hanesine yazdıran Petrolspor önümüzdeki hafta Darıca Gençlerbirliğispor  ile yapacakları maçın hazırlıklarına bugün başlayacak.

Teknik sorumlu Alpaslan, haftayı iyi değerlendirmek adına sık sık çift kale maç yapacaklarını belirtirken, "Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Artık alacağımız galibiyetlerle taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bunun için de daha çok çalışmamız gerekir.  Oyuncularımız da hakikaten çok istekliler arzulular bunu da zaten Şekerspor maçında gösterdiler." dedi.

Alpaslan, detaylara inildiğinde takım olarak daha dikkatli olmak gerektiğini belirterek, "Biraz daha az hata yapmamız lazım. Bu hataları da asgariye indirip inşallah Darıcaspor karşısında ve  taraftarımız önünde güzel bir galibiyet almak en büyük hedefimiz" diye konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete