SPOR

PETROLSPOR’DA MORALSİZ ÇALIŞMA

Ligin 7. haftasında Çanakkale Dardanelspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Petrolspor, dün itibariyle çalışmalarına başladı.

PETROLSPOR’DA MORALSİZ ÇALIŞMA
04-10-2017 22:01
Google News

Üst üste puan kaybı yaşayan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz ligin 6 haftasında 6 puan toplamayı başardı. Düzcespor karşısında son dakika gollerine boyun eğen Petrolspor, 8 Ekim Pazar Günü saat 19.00’da deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı. Çanakkale Dardanelspor maçı ile üstündeki talihsizliği atmak isteyen, rakibinden 3 puan almak için çalışmalarına dün itibariyle başladı. Öte yandan lig tarihinde Çanakkale Dardanelspor ile 8 kez karşılaşan Temsilcimiz, rakibi karşısında oynadığı müsabakalardan 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle sahadan üstün taraf olarak ayrıldı.

“ŞANSIZLIĞIMIZI KIRMAK İSTİYORUZ”

Son dakika golleri ile lige şansız başladıklarını belirten Petrolspor futbol direktörü Tarık Yurtaş, “6 haftada 6 puan topladık. Çok iyi oynadığımız maçlarda son dakika yediğimiz goller nedeniyle takım olarak morallerimiz bozuldu. Çanakkale Dardanelspor maçında ise bu şansızlığı üzerimizden atmak istiyoruz” dedi. (Seyithan Çetin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete