SPOR

PETROLSPOR’DA NEŞELİ ANTRENMAN!...

* Petrolspor, dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü…

PETROLSPOR’DA NEŞELİ ANTRENMAN!...
29-07-2015 21:12
Google News

Kırmızı-Beyazlı ekip, 2015-2016 sezonu öncesi hazırlıkları kapsamında ikinci etap kamp çalışmalarını Bolu’da sürdürüyor. Bir günlük iznin ardından dün sabah saatlerinde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde hareketli pas ve top kapma çalışmasına geçen kırmızı-beyazlılar, bir bölümünde topla çalışmaların da olduğu fiziksel bir idman gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı. Tam kadro olarak yapılan antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

FUTBOLCULARA UYARI

Bolu kampının olumlu geçtiğini belirten Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, 3 hazırlık maçında futbolcuların yaptığı hataları ile aldığı notlarla anlatıp, uyarıda bulundu. Kapucu idman sonrası futbolculara yaptığı konuşmada, “Bu sezon lig uzun, çetin ve çekişmeli geçecek. Sezonun iyi geçebilmesi için kamp dönemini iyi değerlendirmemiz gerekir. Sezon öncesi kamplar tatil yeri değildir. Takım olarak iyi olabilmemiz için herkes sorumluluğunu bilmesi gerekir. Formasını terletmeyen ve kafasını tekmeye koymayana forma yok. Bu takımda 26 futbolcu var. Ve her biri her an bu formayı giymeye adaydır.” Dedi.

Teknik direktör Orhan Kapucu’nun futbolculara yaptığı konuşmadan sonra yapılan idmanda futbolcuların bir hayli hırslı, istekli oldukları gözlenirken, sabahki antrenman neşe içinde bitti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete