SPOR

PETROLSPOR’DA SESSİZLİK!

Kimsenin ağzını bıçak açmıyor...

PETROLSPOR’DA SESSİZLİK!
13-03-2018 18:54
Google News

Ofspor’a 1-0 mağlup olan ve Play-Off’a kalma şansını zora sokan Petrolspor’da kimsenin ağzını bıçak açmıyor.

Ligin son haftalarında aldığı başarısız sonuçlarla Play-Off hattından uzaklaşan Petrolspor ligde kalan maçları kazanmak için dünden itibaren TP tesislerinde çalışmaya başladı.

12. maçlık yenilmezlik serisinden sonra son 5 haftadır istenilen sonuçları alamayan Kırmızı-beyazlı ekipte sular durulmuyor.

Petrolspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, Ofspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bu kentte yaşayan herkes bu takıma karşı görevini yaptı. Taraftarımız ilk defa bu maçta tek yürek oldu. Çok güzel bir atmosferden maalesef faydalanamadık. Ama son haftalarda maalesef sahada yaptığımız mücadelemiz sonuçsuz kaldı. Şansızlık bir türlü yakamızı bırakmadı. Aldığımız başarısız sonuçlarla Play-Off’a kalma şansımız zora girdi. Yinede bunlara rağmen bu takım 12 hafta yenilmedi. Biz yönetim olarak bu takım bu futbolcular ve bu teknik heyet güveniyoruz. Zoru başaracak güce sahiptirler.” Dedi.

ERBAASPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Hafta sonu Tokat Erbaaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Petrolspor dün TP tesislerinde çalışmaya başladı. Petrolspor Futbol direktörü Tarık Yurttaş idman öncesi futbolcular ile uzun bir konuşma yaptı. Moralsiz olan futbolcuların hırslı ve istekli çalışması gözden kaçmadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete