SPOR

PETROLSPOR’DA SON GÜN TRANSFERİ

Batman Petrolspor, ara transferin son gününde 2 oyuncuyu kadrosuna kattı.

PETROLSPOR’DA SON GÜN TRANSFERİ
01-02-2021 19:10
Google News

 

Mehmet Yeniler ile Hakan Asa’yı renklerine bağlayan Petrolspor transfer dosyasını kapattı. Kırmızı-Beyazlı ekibin basın Sözcüsü Orhan Güzel yaptığı açıklamada, Muğlaspor'dan stoper Mehmet Yeniler ve Malatya Yeşilyurt Belediye Spor'dan Bek Oyuncusu Hakan Esa'yı transfer ettiklerini belirtti.

11 FUTBOLCU TRANSFER EDİLDİ
Devre arasında 11 futbolcu ile anlaşma yapan Petrolspor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Ispartaspor maçına hazırlanıyor. TPAO tesislerinde yapılan idmanı yönetim kurulu üyeleri ve bir gurup taraftar izledi. Düz koşu ve ısınma hareketlerinden sonra dar alanda çift kale maç yapan Petrolspor ekibi, taktiksel çalışmalarla idmanı tamamladı. 
Uzun araştırmalar sonrası istenilen futbolcuları devre arasında renklerine bağladıklarını belirten Petrolspor Basın sözcüsü Orhan Güzel, Ispartaspor deplasmanı öncesi yaptığı açıklamada, “Sercan Türkeri’nin sakatlanması ile Muğlaspor’dan stoper Mehmet Yeniler’i renklerimize bağladık. Kurduğumuz kadro ile gücümüze güç kattık. Bu takımın bu grupta yenemeyeceği takım yoktur. Biz kurduğumuz takıma güveniyoruz. Ispartaspor’dan galibiyet ile dönmemiz sürpriz sayılmasın.” şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete