SPOR

PETROLSPOR’DA STOPER SEFERBERLİĞİ

PETROLSPOR’DA STOPER SEFERBERLİĞİ

PETROLSPOR’DA STOPER SEFERBERLİĞİ
14-01-2015 18:14
Google News

Devre arası çalışmalarını yarın yapacağı hazırlık maçıyla tamamlayacak olan Petrolspor’da stoper arayışları sürüyor.

Devre arası transfer döneminde 5 yeni oyuncu ile anlaşmaya varan Petrolspor 1 forvet 2’de stoper oyuncu arayışlarını sürdürüyor. Ligin ilk yarısında çok şanssız maçlar oynayan ve ilk yarıda topladığı 20 puanla 14. sırada yer alan Petrolspor, devre arasında aldığı 5 yeni oyuncunun yanı sıra 2 stoper 1’de forveti kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

5 TRANSFER YAPILDI

Petrolspor, devre arası transfer döneminde Kaleci Süleyman, Murat Kürüm, Eser Akbaş, Reha Kurt, Taner Arı, renklerine bağlayan Petrolspor, 3 futbolcu daha transfer edeceğini açıkladı.

Daha önce anlaşmaya vardığı Doğancan Kılıç ve Kaan Dorak’ın kendi kulüpleri ile sorun yaşandığı için transferi gerçekleştiremediklerini belirten Petrolspor yöneticileri anlaşmaya varamadıkları 2 futbolcu için arayışları hızlandırdı. Petrolspor yönetiminin bazı futbolcularla görüşme halinde olduğu ve transferlerin birkaç gün içinde sonuçlanmasının beklendiği öğrenildi.

TEKNİK HEYETİN RAPORU

Petrolspor yönetimi, teknik direktör Erdal Alpaslan’ın raporu doğrultusunda takıma 1 forvet 2 de stoper oyuncu katmak için arayışlarını sürdürdüklerini belirtirken, kampın son gününde teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda takımın durumu netleşeceğini belirttiler.

SON HAZIRLIK MAÇI VANSPOR İLE

Devre arası kampı kapsamında Yozgatspor, Tarsusspor ve Erzinspor ile hazırlık maçı yapan Petrolspor son hazırlık maçını bugün Vanspor ile yapacak. 3. ligde mücadele eden Vanspor maçında ideal 11’le sahaya çıkması beklenen Petrolspor bu maçta eksikliklerini tespit etmeyi amaçlıyor.

GENÇLER GÖZ DOLDURDU

Sezon başında A takıma alınan Petrolspor altyapısından takıma kazandırılan Sergen Özdemir, Muhammed İmren ve Geylani Özturan’ın yanı sıra devre arasında kampa götürülen Ozan Çelik ve Şehmus Kaya’ın kamptaki performansları teknik heyet tarafından beğenilirken, bu futbolcuların geleceğin yıldızları olarak değer verdikleri öğrenildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete