SPOR

PETROLSPOR’DA TARIK YURTTAŞ İSTİFA ETTİ

Spor-Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Batman Petrolspor’da son haftalarda alınan sonuçlardan sonra Teknik Patron Tarık Yurttaş görevinden istifa etti.

PETROLSPOR’DA TARIK YURTTAŞ İSTİFA ETTİ
25-01-2017 17:35
Google News

Ligin birinci haftasında Hasan Vezir’in yerine göreve getirilen Tarık Yurttaş, geçen hafta oynanan Düzcespor karşılaşması sonrası takımın önünü açmak için görevinden ayrıldı.

Kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğu için Petrolspor’un menfaatleri doğrultusunda görevinden ayrılan Yurttaş’a Yönetim Kurulu bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, istifa ile ilgili yaptığı açıklamada, “Tarık Yurttaş bu takımın formasını giymiştir. Bu kentin bir evladıdır. Petrolspor’un başarısını çok istedi. Ancak bir türlü işler iyi gitmedi. Kendisi Düzcespor maçı sonrası bize takımın önünü açmak için ayrılmak istediğini söyledi. Biz de kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettik. Yurttaş ileride yine bu takımın başında görev yapabilir. Çünkü bu takımın başarılı olmasını isteyenlerin başında, en çok o geliyor. Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz.” dedi.

FARİS ERGÜN HAZIRLAYACAK

Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş’ın istifasından sonra bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Dersimspor ile karşılaşacak olan takımı yardımcı Faris Ergün hazırlayacak. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete